Campagne

App tmrrw verbindt jongeren met opleidingen en werkgevers

23 december 2021

De app tmrrw verbindt getalenteerde jongeren die nadenken over hun toekomst aan werkgevers die hun talent goed kunnen gebruiken. Dat doet tmrrw met een app waarin studenten en professionals in korte, authentieke video’s vertellen en laten zien wat hun opleiding of beroep inhoudt. tmrrw richt zich op een groot aantal sectoren, en biedt steeds meer video’s uit de sector bouw & infra. 

Hoe werkt het? 

  1. De videospecialisten van tmrrw maken video’s bij opleiders en werkgevers in heel Nederland. 
  2. In deze video’s geven studenten en beroepsprofessionals antwoorden op vragen (hoe ziet jouw werkdag eruit? Werk je juist veel alleen of vaak samen? Wat is jouw grootste blunder?) en laten ze hun werk in actie zien. 
  3. Met deze video’s kunnen gebruikers zich oriënteren op opleidingen en beroepen, krijgen werkgevers video’s die ze in hun vacatures kunnen plaatsen en kan er met deze video’s ook gewerkt worden aan bekendheid via social media.  

Ambitie 

In de app zijn nu al meer dan 270 onderwijsinstellingen en werkgevers via meer dan 4000 video’s te vinden. De ambitie is om uiteindelijk alle 60 mbo-instellingen, 115 hbo- en wo-instellingen en 2 miljoen bedrijven virtueel bezoekbaar te maken in de app.  

tmrrw werkt samen met sectoren, publieke partners, onderwijsinstellingen en werkgevers om samen voor meer content in en inzet van de tmrrw app te zorgen. In de tussentijd kunnen individuele opleidingen en bedrijven natuurlijk al contact zoeken met tmrrw.  

Lees meer op tmrrw.nl 

tmrrw.

Gerelateerd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte worden gehouden? Weten welke ontwikkelingen spelen, welke activiteiten worden georganiseerd en communicatiemiddelen en kennisproducten beschikbaar zijn? Meld je aan.

Hoe we met je data omgaan? Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.