Skills based

De Buitenboordmotor focust op vaardigheden, karakter en kennis

23 november 2021

SERmagazine besteedde in het septembernummer aandacht aan De Buitenboordmotor. Dit initiatief leidt mensen via een virtuele loopbrug naar betekenisvol werk. Zonder nadruk op cv, met meer focus op vaardigheden, karakter, kennis en passie van mensen. 

De Buitenboordmotor is opgezet door de ondernemers Simone Heidema en Nienke Meijer en samen met andere ondernemers, bedrijven, het UWV, sociale partners en de SER zetten zij een infrastructuur neer zodat mensen eenvoudiger kunnen overstappen naar een andere sector. Hierbij vinden zij het belangrijk dat niet alleen gekeken wordt naar het cv’s en behaalde diploma’s, maar naar wat mensen al kunnen en waar eventueel nog scholing nodig is.  

Lees het hele artikel op de website van de SER

Gerelateerd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte worden gehouden? Weten welke ontwikkelingen spelen, welke activiteiten worden georganiseerd en communicatiemiddelen en kennisproducten beschikbaar zijn? Meld je aan.

Hoe we met je data omgaan? Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.