Projecten

campagne

De bouw & infra is een prachtige en belangrijke sector. De buitenwereld heeft echter vaak een heel oppervlakkig beeld. En ondertussen hebben we de komende jaren 60.000 nieuwe medewerkers nodig in de sector. Schoolverlaters, zij-instromers en andere groepen die we kunnen interesseren voor de bouw & infra. Daarom willen we de sector goed neerzetten én van daaruit aansprekende, doelgroepgerichte arbeidsmarktcampagnes opzetten. 

Lees meer

(zij-)instroom

De bouw & infra is op zoek naar mensen die de overstap naar onze sector willen maken. Wij informeren en begeleiden mensen tijdens hun oriëntatie, helpen in hun ontwikkeling middels coaching, opleidingen en trainingen. Hierbij houden we nauw contact met de bedrijven waar deze mensen duurzaam aan de slag kunnen. 

Lees meer

skills based arbeidsmarkt

Talent uit zich op zoveel meer manieren dan alleen via een diploma. De combinatie van ervaring, kennis, vaardigheden en competenties maakt wat iemand is en wat iemand kan. Het Digitaal Skills Paspoort maakt op eenvoudige wijze het talent van medewerkers zichtbaar.  

Lees meer

Opleidingen

We willen dat iedereen die wil werken in de bouw & infra of verder wil leren, daarvoor een opleiding kan doen op de manier die hem of haar past. Dat kan zijn in voltijd of deeltijd, via derde leerweg, duaal of modulair. Ongeacht welk opleidingsniveau en ongeacht in welke vorm: van klassikaal, online tot een combinatie daarvan. Waarbij gekozen kan worden uit diverse startmomenten.  

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte worden gehouden? Weten welke ontwikkelingen spelen, welke activiteiten worden georganiseerd en communicatiemiddelen en kennisproducten beschikbaar zijn? Meld je aan.

Hoe we met je data omgaan? Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.