Skills based

Grote belangstelling voor webinar Skills gericht leren bij werkgevers

11 maart 2022

Op 15 februari organiseerde BouwendNederland voor haar leden een webinar over Skills gericht leren. Het webinar werd bezocht door ruim 80 werkgevers in de bouw en infra. 

Belang van skills gericht leren 

Joost van Genabeek (TNO) vertelde over het belang hiervan bij werkgevers en gaf de randvoorwaarden om een succes te maken van dit instrument. Jos Sanders, lector leren tijdens de beroepsloopbaan aan de HAN en gepromoveerd op het ontwikkelen van praktisch opleiden, legde uit waarom het Digitale Skills Paspoort waardevol is voor nu en voor de toekomst van de medewerkers in de sector. Claudia Klarenbeek ging als projectleider van het Digitale Skills Paspoort in op hoe je als bedrijf er concreet mee aan de slag kunt.  

Terugkijken 

Het webinar is hier terug te zien via deze link.

Gerelateerd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte worden gehouden? Weten welke ontwikkelingen spelen, welke activiteiten worden georganiseerd en communicatiemiddelen en kennisproducten beschikbaar zijn? Meld je aan.

Hoe we met je data omgaan? Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.