Skills based
Campagne

Laat zien wat je kan - het DSP inspiratieboek

18 november 2022

Alle hens aan dek in de bouw en infra. Want hoe houd je alle vakmensen fit en veilig tot hun pensioen én mobiliseer je nieuwe mensen? Met veel innovatiekracht, kennis en doorzettingsvermogen is er sinds 2019 gewerkt aan het Digitaal Skills Paspoort (DSP). Een instrument waarmee vakmensen niet alleen werken aan hun skills en persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan hun duurzame inzetbaarheid. Je leest er alles over in het inspiratieboek ‘Digitaal Skills Paspoort, laat zien wat je kan’.

DSP inspiratieboek

"“ Ik zie de toegevoegde waarde van het DSP wel. Alle werkervaring staat op één plek en zo kun je in één oogopslag iemands ontwikkeling zien.”"

Met DSP kunnen we in de bouw en infra flexibeler omgaan met het huidige werk- en het opleidingsaanbod. En dat is hard nodig voor een blijvende ontwikkeling van vakmensen en de instroom van nieuw talent en switchers. Wil je weten hoe het DSP hieraan bijdraagt of zoek je inspiratie? Check hier de online versie van het inspiratieboek of vraag een fysiek exemplaar aan via: [email protected] (op = op).

Interesse in DSP?

Heb jij als werkgever interesse in een DSP-traject voor jouw medewerkers? Of voor jezelf als switcher? Laat het ons weten via [email protected] of neem contact op met projectleider Claudia Klarenbeek via 0341 – 499 299.

Gerelateerd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte worden gehouden? Weten welke ontwikkelingen spelen, welke activiteiten worden georganiseerd en communicatiemiddelen en kennisproducten beschikbaar zijn? Meld je aan.

Hoe we met je data omgaan? Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.