Zij-instroom
Opleidingen

Ondersteuning voor bedrijven bij subsidies duurzame inzetbaarheid medewerkers

3 maart 2022

Bij bedrijven leven veel vragen over de diverse subsidies die er zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Daarom heeft Bouw & Infra, instroom en behoud vakkrachten WeCreate gevraagd hierin te ondersteunen. WeCreate is een adviesbureau gespecialiseerd in de koppeling tussen subsidies, mensen en innovatie bij arbeidsmarktvraagstukken.

Ondersteuning op verschillende manieren 

Deze ondersteuning bestaat uit verschillende onderdelen: 

  • Er is een online helpdesk die bereikbaar is via het mailadres [email protected] 
  • Er wordt duidelijke informatie op papier gezet waarin u de belangrijkste punten elk moment kunt terugvinden. Deze informatie is terug te vinden in de toolbox.  
  • Er worden webinars georganiseerd waarin bedrijven worden bijgepraat over specifieke subsidies en er vragen kunnen worden gesteld. Data van deze webinars worden bekendgemaakt via de nieuwsbrief

 

Webinar en brochures over STAP en SLIM 

Op 17 februari vond het eerste webinar plaats over de subsidies STAP (subsidieregeling aan te vragen door individuen voor scholings- en ontwikkelingsactiviteiten) en SLIM (de regeling waarmee de rijksoverheid meer aandacht voor de ontwikkeling van organisaties en medewerkers stimuleert).  

header

Gerelateerd

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte worden gehouden? Weten welke ontwikkelingen spelen, welke activiteiten worden georganiseerd en communicatiemiddelen en kennisproducten beschikbaar zijn? Meld je aan.

Hoe we met je data omgaan? Dat kan je bekijken in onze privacyverklaring. Je kan je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.