Time to say goodbye.....

Als ik aan Sandra denk, dan zie ik de woorden doorpakker, nuchter, resoluut en ook levensgenieter voor me. Als collega rechtdoorzee, je weet precies wat je aan haar hebt en dat is heel prettig. Ze zal niet eindeloos wol om de boodschap spinnen, dat hoeft ook helemaal niet. En als een plan niet werkt, dan zorgt de toelichting ervoor dat je het uiteindelijk met haar eens zou moeten zijn, want het klinkt allemaal logisch. Zo'n collega waar je ongemerkt heel veel van leert. Ondertussen heeft ze in anderhalf jaar tijd me ook een potje werk verricht waar je u tegen zegt. Beurzen, een volledige stand, campagnes, filmpjes, een lespakket, nieuwe gadgets, noem maar op. Daarnaast belde ze af en toe in bij een meeting vanaf het strand op Mallorca, want werken kan tegenwoordig overal, dus waarom niet tussen het klussen aan je tweede huis door? Helemaal mee eens natuurlijk. Het was bijzonder prettig samenwerken Sandra, en wie weet treffen we elkaar weer in de toekomst!

Liefs, Mandy

PS: veel scrollplezier op deze pagina!

PPS: heel veel plezier in Columbia!

PPPS: de bijdragen van de collega's hieronder zijn in willekeurige volgorde :)


"Dank voor de prettige samenwerking, Sandra! Veel succes met je volgende stap!"


Lofzang op een ervaren communicatieadviseur

Content en concepten bedenken, produceren en optimaliseren op een manier waarmee je impact maakt, het DNA van je organisatie goed voor het voetlicht brengt, en een substantiële bijdrage levert aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Dat is wat Sandra van Heugten doet.

Dit zijn mooie abstracte termen. Wat echter knap is dat Sandra dit weet te vertalen naar de praktijk. Een succesvol concept “Jij gaat het maken” tweaken 😊 en verder voortzetten. In dezelfde lijn deze vertalen naar een succesvolle campagne voor zij-instromers met miljoenen views (!). En tenslotte gewoon hands-on op beurzen en vakwedstrijden de sector vertegenwoordigen. En als de opdrachtgever JIJ in koeienletters op het park wil hebben, heeft de professional in Sandra daar wel vragen bij, maar de letters komen er gewoon.

Kortom, een vrouw om op te bouwen.

Als collega een heel prettige, goedlachse en charmant geklede dame. Nuchter en serieus als het moet, maar zeker ook bijdragend aan gezelligheid met mooie verhalen over de andere werkkring, over vakanties op Mallorca en over de heerlijke salade die je hebt meegenomen van thuis. En gewoon samen plezier hebben met het team tijdens de vergaderingen met de visualisaties van Francel en de leuke uitjes.

Kortom het waren 18 fantastische maanden met Sandra als communicatieadviseur met vakvrouwschap en als plezierige collega.

Ik ben nu al jaloers op de mensen met wie Sandra in de toekomst zal samenwerken.

Henry Bleker


"Dank voor al je enthousiasme en gedrevenheid om het programma onder de aandacht te brengen bij de doelgroepen!"


Sandra: Een Sociale Visionair met een Warm Huis


Sandra

Zij is een Nederlandse visionair die een huis aan het verbouwen is in het zonnige Spanje. Haar verhaal is er een van vastberadenheid, creativiteit en een hartelijke gastvrijheid. Laten we dieper ingaan het leven van Sandra en hoe ik Sandra ken.

Oorsprong

Sandra komt oorspronkelijk uit het gezellige en gastvrije Zuiden, maar is wat jaren geleden naar Amstelveen verhuisd. Hier woont ze met haar lieftallige gezin. In Amstelveen schijnt de zon niet veel, daarom is een huisje in Spanje perfect.

Het Huis in Spanje

Met Sandra’s vastberadenheid kocht zij een charmant huis in een pittoresk Spaans stadje in Mallorca. Het huis was oud en had dringend renovatie nodig. Maar dat weerhield Sandra niet, want ze zag potentieel. Ze besloot om het huis met liefde te renoveren en is nog bezig om het om te toveren tot een warme uitnodigende plek.

De Verbouwing

Met een hamer in de ene hand en een verfkwast in de andere, begint Sandra aan haar avontuur. Sandra heeft in de loop van haar carrière al veel ervaring opgedaan in de Bouw, wat haar wel helpt in haar verbouwing 😉. Haar creativiteit en haar visie kan ze kwijt op de muren in het huis. Wanneer Sandra even pauze nodig heeft van het verbouwen, dan gaat ze naar het strand. Waar ze tot rust komt in het zand met een wijntje in haar hand. De ‘relaxing beachkit’ helpt haar hierbij.

Sociaal Hart

Zoals ik Sandra ken heeft ze een heel sociaal karakter. Ze nodigt graag vrienden uit om op een terrasje te zitten in welke stad maar ook. Ze heeft een creatief brein met visuele inzicht op strategische campagneactiviteiten. Waar ze de bekendheid en zichtbaarheid van de Bouw & Infra vol passie en met succes heeft vergroot. Sandra zit nog vol met mooie ambities, dus het volgende project staat al bijna klaar. Daarom zal ze gemist worden door het team van JGHM. Met deze pagina bedanken we haar voor haar inzet en harde werk en hopen we dat ze een aandenken heeft aan ons en het programma.

Slot

Het ga je goed Sandra, ik hoop je nog te spreken in de toekomst en alles over je huis in Spanje te horen, perfecte plek voor een reünie?

Veel liefs, Jacky.


"Sandra, dank voor jouw leuke, creatieve bijdrage aan de campagne voor switchers!! Veel geluk en succes."


Ha lieve Sandra

Een goeie keuze heb je gemaakt om je opdracht voor de bouw af te ronden en ruimte en tijd te maken voor nieuwe uitdagingen, ook al ga je ons daarom verlaten.

Het was heerlijk samenwerken met jou en ik ga je dan ook enorm missen! Het was altijd fijn om jou even te bellen en te kunnen brainstormen. Jij kijkt altijd net even anders naar dingen. Daarnaast weet je goed uit te leggen hoe de zaken werken in een campagne, wat mij ook weer een hoop inzicht en begrip gaf.

Het was ook altijd gezellig met jou, altijd in voor een kletspraatje aan de telefoon of tijdens de gezamenlijke lunch.

Ik wens je heel veel succes in je komende nieuwe opdrachten! En mocht ik leuke klussen voorbij zien komen, dan zal ik ook zeker aan je denken.

En voor op Mallorca nog wat tegeltjeswijsheid, iets Hollands voor aan de muur 😉

Hele hartelijke en collegiale groet (en ook een knuffel),

Maaike


"En ook dank en groetjes van:"


Hoi Sandra

Someren.

Al snel bleek dat dit een gemeenschappelijk iets was. Jouw familie, mijn dochter met haar gezin.

Dat je vervolgens als Brabantse kiest voor de Randstad heeft mij verbaasd. We hebben het er niet echt over gehad, maar ik veronderstel dat dit een gevolg is van studie gevolgd door de liefde (misschien in combinatie met werk). Bij mijn middelste dochter, die in Antwerpen woont, is het zo gegaan.

Vanuit het project hebben we niet veel echt samengewerkt. Jij deed jouw en ik mijn ding. Daar zaten niet veel raakvlakken behouden bij de leerloopbaanpaden.

Wat ik heb gemerkt is dat als jij iets oppakt en je er echt achter staat, je er ook echt vol voor gaat.

Je bent betrokken, gedreven, standvastig, maar ook leergierig. Als je iets gevraagd wordt wil je precies het hoe, wie, wat, waarom, wanneer en hoeveel weten. Zonder die gegevens ga jij niet beginnen, omdat je dan niet het gevoel hebt het beste te kunnen leveren. Dat vind ik een erg sterk punt naast je collegialiteit en gezelligheid.

Ook heb je voor mijn gevoel moeite met verspilling van eten (of dat ook voor andere dingen geldt weet ik eerlijk gezegd niet). De keren dat jij bij ons lunchte met de restjes van de avond daarvoor zijn niet op een of twee handen te tellen. Je vindt het zonde om weg te doen dus ……..

Sandra, bedankt voor de samenwerking en collegialiteit. Het ga je goed en veel succes.

Groeten, Henk


Een eiland, de perfecte plek om even STEAM af te blazen…

Je kunt er heerlijk aan het water te zitten en in de zon. Je kunt er heel fijn fietsen en de steden zijn er prachtig. Je rijdt rustig rond van stadje naar stadje en overal is een terrasje voor een hapje of drankje. De mensen zijn vrolijk en gastvrij.

Je bent er zo, koffertje pakken en genieten maar.

Bedoel je Ibiza, Vlieland of toch Mallorca?? Eiland-wise zou bovenstaande allemaal kunnen passen, maar ik neem je dit keer mee naar het grootste eiland in de buurt van ons mooie Nederland: Engeland!

Ik neem je mee naar Zuid-Engeland. Pak de boot in Calais.

Na anderhalf uur kom je aan in Dover en zie je gelijk de schitterende witte krijtrotsen.


Eet, om er gelijk goed in te komen, een fish & chips bij de eerste de beste kroeg. Je vindt ze in elk dorp.


Bezoek Hastings met al zijn grappige antiekzaakjes met prullaria


en ga dan door naar Brighton een mooie stad iets verder naar het Westen. Het kan er hard waaien dus neem een windjack mee. Maar wandel ook lekker door The Lanes met hippe vintagezaakjes en vergaap je aan de pracht en praal van het Royal Palace.


De kust van Zuid -Engeland is prachtig met haar kliffen en baaitjes


maar het binnenland is minstens zo mooi. Je rijdt langs groene smalle weggetjes


en de uitzichten zijn adembenemend mooi


Vergeet in ieder geval niet een bezoek te brengen aan het mooie Bath


en wissel de steden af met fietstochten door de heuvels


Kanttekening is dat je hier wel gezonde benen moet hebben voor de hoogteverschillen en niet bang moet zijn voor loslopende koeien en paarden


Bijkomen kan heel goed in een pub van dit voetballiefhebbende land. Biertje erbij, wat wil je nog meer....


Mocht je genoeg hebben van een nogal gangbaar eiland als Mallorca.... 'Give it a try' en pak de boot naar onze gezellige Westerburen over zee.

Groetjes, Francel

Meer tips


Afscheidsplaatje team
Groetjes van ons allemaal!