Waarom niet overstappen naar de bouw en infra? Met onze nieuwe switcherscampagne proberen we mensen warm te krijgen voor een overstap naar dit diverse werkveld.

We deden uitgebreid onderzoek naar de beweegredenen van mogelijke 'switchers' om van baan te veranderen en naar de drempels die ze daarbij ervaren. En dit vertaalden we naar een aansprekend creatief concept. Hiermee gaan we vanaf 27 november campagne voeren. Want we willen niet alleen jongeren, maar ook potentiële zij-instromers laten zien dat zij in de bouw en infra kunnen werken aan hun eigen toekomst én aan die van Nederland.

Korte filmpjes die doel raken

We laten we met korte campagnevideo's zien dat een overstap naar de sector iets heel moois kan opleveren.

Daarnaast komen switchers aan het woord die de overstap zelf al hebben gemaakt. Zo geven zij antwoorden op vragen die het meest leven onder geïnteresseerden.

Site vernieuwen

Naast de nieuwe campagnemiddelen, wordt ook de site op dit moment aangepast voor deze doelgroep. Zo kan iedereen die een overstap overweegt goed zijn weg vinden.

Makkelijk contact leggen

En we zorgen ervoor dat iedereen gemakkelijk contact kan leggen met een adviseur. We helpen mensen die interesse hebben in een overstap naar de bouw en infra graag. Onze adviseurs beantwoorden vragen kunnen hulp bieden bij het vinden van bijvoorbeeld financiering of de juiste (maatwerk)opleiding. Je vindt de adviseur van jouw regio op onze contactpagina.

Gratis online kennismaking met de sector

Ben of ken je iemand die eerst graag vrijblijvend kennis wil maken met de sector? Daarvoor organiseren we online informatiebijeenkomsten. De eerstvolgende is op 28 november 2023.