We kondigden het een paar maanden geleden al aan: Jij gaat het maken gaat naar de onderwijsbeurzen. Eind september vindt de eerste in een reeks van vier onderwijsbeurzen plaats.

Op de beurzen kunnen middelbare scholieren zich oriënteren op studiekeuze. Voor onze sector is het daarom de uitgelezen gelegenheid om jongeren te informeren en motiveren over de bouw en infra: we willen natuurlijk zoveel mogelijk jongeren zover krijgen om de sector als goede optie te zien. Of je nou het liefst met je hoofd of je handen werkt, actief bezig bent, of de mooiste creaties bedenkt en maakt, in de bouw en infra doe je het! En het mooie is, er is heel veel werk.

We gaan laten zien hoe uitgebreid de mogelijkheden zijn. Er zijn bedrijven aanwezig die presenteren wat er allemaal kan als je aan de slag gaat in de bouw en infra, maar we vertellen ook over de vele leerwerkroutes (op mbo- en hbo-niveau) die je zou kunnen kiezen.

Wil je een kijkje komen nemen in onze stand? Je bent van harte welkom! Check onze stand, stel je vragen en ontdek wat het beste past! De tickets zijn gratis maar je moet je vooraf even via de website registreren.

  • Onderwijsbeurs Zuid - 29 & 30 september 2023, Koningshof Veldhoven (Zuid/Oost Brabant en Limburg)
  • Onderwijsbeurs Noordoost - 6 & 7 oktober 2023, IJsselhallen Zwolle (Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe en klein stukje noord Gelderland)
  • Studiekeuzebeurs Midden - 24 & 25 november 2023, Jaarbeurs Utrecht (grote cirkel om Utrecht, Flevoland en Noord-Holland)